Investeren

Met de juiste partner kan zon in goud veranderen
Mane residences

Begrijp het grote investerings potentieel van de Costa del Sol

Multihome Spain is er voor investeerders die willen investeren in onroerend goed, grond en ontwikkelingsprojecten aan de Costa del Sol, en die op zoek zijn naar een ervaren partner met een fundament en een organisatie om dingen te laten gebeuren.
Naast onze diepgaande kennis van de lokale markt, komt Multihome Spain’ s jarenlange bedrijfs- en investeringservaring goed van pas. We hebben ook de nodige competenties in alle aspecten van vastgoedontwikkeling, verkoop, verhuur en nog veel meer.
Laten we eerst eens kijken naar de Costa del Sol en de mogelijkheden die groeien in de Zuid-Spaanse zon.

Laag risico, redelijk rendement.

De Zuid-Spaanse vastgoedmarkt biedt goede mogelijkheden voor het behalen van redelijke rendementen met een relatief laag risico.

Sinds 2018 zijn de huizen- en vastgoedprijzen gestaag gestegen – en die trend lijkt zich voort te zetten.

De prijzen bevinden zich ook nog steeds aan de goede kant van de curve – in vergelijking met de prijzen van voor de financiële crisis van 2008. Vooral de Costa del Sol biedt beleggers de kans om mee te doen aan de grote opleving.

Daarom is de Costa del Sol interessant als beleggingscase

Met gemiddeld meer dan 320 dagen zon per jaar en een goed ontwikkelde infrastructuur die gewend is om de ongeveer 20 miljoen toeristen die de Costa del Sol jaarlijks bezoeken in goede banen te leiden, zijn de fundamenten voor succes aanwezig. Het potentieel is groot. En de vraag ook.

Bij Multihome Spain ervaren we steeds meer interesse om een hapje te nemen van dit zonnige paradijs, waar de sky the limit is. Er is voor elk wat wil, en dat geldt zowel voor een vakantie als voor een verblijf het hele jaar door. Maar steeds meer mensen streven naar hogere kwaliteit en meer exclusiviteit.

Daarom wordt er op veel plaatsen aan de kust gebouwd en ontwikkeld. Deze nieuwe ontwikkelingen zijn vooral interessant als investering, omdat de woningen vaak al na voltooiing rendement opleveren.

Spanje en de Costa del Sol

Onze diensten zijn gebaseerd op solide expertise in de volgende gebieden:

Aankoop en verhuur van huizen
Verkoop en marketing
Beleggingsadvies en vermogensbeheer
Bijstand van advocaten en accountants
Architectuur, ontwerp, interieur en vakmanschap

Bij Multihome Spain beschikken we over alle nodige vaardigheden om investeerders te helpen een goede investering te doen met een redelijk rendement.

Wij durven nieuw te denken en de status quo uit te dagen – dit is geen kans om te stoppen – maar zonder onze eigen ethische richtlijnen en hoge kwaliteitsnormen in gevaar te brengen.

Neem contact met ons op voor meer informatie als u meer wilt horen over Multihome Spain en uw kans.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren