Mane Residences

Luxe en een adembenemend,  panoramisch zeezicht kan van u zijn.

Mane residences

Mane Residences , een exclusief privé wooncomplex gelegen op een bevoorrechte locatie in Benalmádena. Dankzij de verhoogde ligging hebben alle woningen een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee en de kustlijn.

Het complex biedt gezellige woningen met 2 en 3 slaapkamers en grote terrassen, lichte penthouses en halfvrijstaande woningen met privétuinen en terrassen. Het glooiende terrein van dit exclusieve project maakt trapsgewijze huizen mogelijk, met grote terrassen versterkt door glazen balustrades die naadloos opgaan in de zee voor maximale waardering van het uitzicht en het prachtige zonlicht.

Benalmádena biedt meer dan 8 km kustlijn met magische rotsachtige gebieden met kleine baaien en kliffen, en uitgestrekte zandstranden, perfect voor elk seizoen. De Senda Litoral, langs de kustlijn, biedt lange wandelingen of joggen met een aangename zeebries.

De terrasindeling van Mane Residences met uitzicht op de Middellandse Zee zorgt ervoor dat alle 49 appartementen en 2 geschakelde woningen dankzij natuurlijk licht lichte kamers hebben. Ontspan in uw eigen privéoase en ervaar de natuur vanuit elke hoek van uw huis.

Word elke ochtend wakker met de goede sfeer van de zuidelijke levensstijl. Het natuurlijke licht dat uw kamer binnenkomt, geeft u de energie en positiviteit om uw dag te beginnen. Bij Mane Residences kunt u ruim 320 dagen per jaar genieten van de zon. Laat Mane Residences uw nieuwe thuis zijn.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren