Nieuwbouw Costa del Sol

Nieuwbouw, een goede investering

Bij Multihome Spain zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van de nieuwste en meest moderne nieuwbouwprojecten aan de zonnige kust van Spanje. Als u op zoek bent naar een gloednieuwe woning met de nieuwste voorzieningen en technologieën, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons aanbod van nieuwbouwwoningen is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Van luxe villa’s tot moderne appartementen, van sfeervolle penthouses tot ruime herenhuizen

Wij hebben een breed scala aan nieuwbouwwoningen die aan uw wensen en behoeften voldoen

Bij Multihome Spain begrijpen we dat de aankoop van een nieuwbouwwoning een grote investering is. Daarom hebben we ons team van deskundige professionals zorgvuldig geselecteerd en opgeleid om u te voorzien van de beste service en ondersteuning. Onze hooggekwalificeerde professionals, zoals advocaten, accountants en financiële experts, staan klaar om u te begeleiden door het proces en al uw vragen te beantwoorden.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning aan de Costa del Sol, bieden wij ook een eenvoudige pre-approval service aan. Hiermee kunt u snel zien wat uw hypotheekmogelijkheden zijn, zodat u gericht kunt zoeken naar uw droomwoning.

 

Wij begrijpen dat sommige investeerders op zoek zijn naar rendement en daarom bieden wij ook diverse interessante investeringsmogelijkheden met rendementen van wel 12% tot 15%. Of u nu een belegger bent die op zoek is naar passief inkomen of een eigenaar die zijn woning wil verhuren tijdens de vakantieperiode, wij hebben opties die bij uw wensen en doelen passen.

Op onze website vindt u een lijst van verschillende nieuwbouwprojecten die beschikbaar zijn aan de Costa del Sol. Zo kunt u de locatie kiezen die het beste bij uw levensstijl past en de nieuwbouwwoning vinden die aan uw wensen voldoet. Als u vragen heeft over een specifiek nieuwbouwproject of over het kopen van een nieuwbouwwoning in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomwoning aan de Costa del Sol.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren