Nieuwbouw Benalmádena

Nieuwbouw, een goede investering

Multihome Spain is trots om een aanbod van nieuwbouwprojecten aan te bieden in de prachtige stad Benalmádena aan de Costa del Sol.

Benalmádena is een van de meest populaire bestemmingen aan de Costa del Sol en biedt een breed scala aan activiteiten voor iedereen. Het heeft prachtige stranden, een bruisend nachtleven, talloze restaurants en bars, evenals een charmant oud centrum met traditionele witte huizen.

Onze nieuwbouwprojecten in Benalmadena zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en bieden de nieuwste technologieën en voorzieningen.

Of u nu op zoek bent naar een modern appartement met uitzicht op zee, een luxe villa met een eigen zwembad of een ruime herenwoning in de buurt van alle voorzieningen, we hebben iets voor u.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwbouwwoning in Benalmadena, bieden wij een uitgebreide ondersteuning en service aan. Ons team van deskundige professionals, zoals advocaten, accountants en financiële experts, staan klaar om u te begeleiden door het proces en al uw vragen te beantwoorden. Wij bieden ook een eenvoudige pre-approval service aan, zodat u snel kunt zien wat uw hypotheekmogelijkheden zijn.

Of u nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantiewoning of een investering, wij hebben verschillende opties die bij uw wensen en budget passen. Bekijk onze lijst met nieuwbouwprojecten in Benalmadena op onze website en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomwoning in deze prachtige stad aan de Costa del Sol.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren