Te Koop
365.000

Appartement op de begane grond in Torrequebrada

Een zonnig appartement met 3 slaapkamers en een groot terras op een geweldige locatie in een van de beste gebouwen in Torrequebrada.
Dit ruime appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, plus een eigen badkamer. Alle slaapkamers, woonkamer en keuken hebben directe toegang tot het grote terras op het zuidwesten. Het balkon is gedeeltelijk overdekt en is de perfecte plek om te genieten van de buitenactiviteiten van de dag.
Dit appartement is uitgerust met marmeren vloeren, ingebouwde airconditioning, inbouwkasten en vooral veel ruimte. Ondergrondse garageplaats is bij de prijs inbegrepen.
Wanneer u het complex binnenkomt, vindt u een 24-uurs kantoor/beveiliging; Daarnaast zijn de ingewikkelde ruimtes prachtig ontworpen en bieden ze een schone en volgroeide tuinomgeving.
De locatie van Golf Resort Torrequebrada is ideaal – het is gebouwd aan de rand van de golfbaan, op slechts enkele minuten van de beroemde Torrequebrada golfbaan en het clubhuis met een restaurant met uitzicht op de golfbaan. Sunset Beach ligt een mijl verderop, dus voorzieningen en mooie stranden zijn maar een klein eindje rijden, of ongeveer 10 minuten lopen voor de meeste mensen.

Gegevens

Prijs : 365.000
Woning Type : Appartement tussenverdieping
Status : Onder offer
Plaats : Benalmádena
Gebied : Torrequebrada
Badkamers : 3
Slaapkamers : 3
Oppervlakte : 137 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren