Te Koop
395.000

Halfvrijstaand huis in Torreblanca

Dit is een prachtige hoekwoning in perfecte staat in een gesloten gemeenschap.
Dit is ideaal voor gezinnen en stellen of voor diegenen die op zoek zijn naar een geweldig vakantiehuis met de mogelijkheid om te verhuren als ze er niet zijn.
Op het terras kunt u de hele dag van de zon genieten en er zelfs met het gezin dineren, het is privé en gezellig!
Het is gelegen in een rustige omgeving op 150m van het strand, er is een grote supermarkt dichtbij, een taxistop en een treinhalte in de buurt (er is geen geluidsoverlast van de trein in deze woning) Deze prachtige woning is privé en dicht bij alles, op slechts 5 minuten lopen van de beste stranden van Fuengirola met tal van restaurants en strandbars. Er is een optie om de kelder / mezzanine van 130m2 te verbouwen tot een complete flat of te gebruiken als kantoorruimte, of als creatieve ruimte voor yoga of sport.
Dit is een geweldige investering!
Obs, Er is een trap van de kelder naar de bovenverdieping die niet geschikt is voor oudere stellen! U moet rekening houden met deze trap voordat u hem gaat bekijken!

Gegevens

Prijs : 395.000
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Fuengirola
Gebied : Torreblanca
Badkamers : 3
Slaapkamers : 4
Oppervlakte : 251 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren