Vanaf1.500per week

Midden appartement in Benalmadena

Het appartement in Higueron West in Benalmadena is een prachtig pand op een toplocatie dicht bij de zee en het strand. Dit prachtige appartement biedt een comfortabele en luxe woonervaring met moderne voorzieningen en een prachtig interieur.

Een van de opvallendste kenmerken van dit appartement is het ruime terras met adembenemend uitzicht op de omgeving. Dit terras is perfect om van de zomermaanden te genieten, van de zon te genieten en buiten te eten met vrienden en familie.

Bij het pand hoort ook een parkeerplaats, wat een groot gemak is voor degenen die een auto bezitten. Bovendien is er een spa en fitnessruimte in het gebouw, zodat het voor bewoners gemakkelijk is om gezond en actief te blijven.

Het interieur van de flat is zeer modern en smaakvol, met hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. De ruimte is licht en luchtig, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

Over het geheel genomen is deze flat in Higueron West een uitzonderlijke woning die een luxe en comfortabele woonervaring biedt op een prachtige locatie.

Gegevens

Prijs : Vanaf1.500per week
Woning Type : Appartement tussenverdieping
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmadena
Gebied : Benalmadena
Badkamers : 2
Slaapkamers : 2
Oppervlakte : 88 m²
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren