Te Koop

Penthouse in Benalmadena Costa

Dit uitzonderlijke duplex penthouse ligt in de begeerde wijk Puerto Marina in Benalmádena.
Met 3 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 en suite badkamers, biedt deze woning een geweldige kans als u dicht bij het strand wilt wonen op een prachtige locatie.

Dit penthouse ligt op loopafstand van het strand en wordt omringd door veel winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het is perfect gelegen voor mensen die op zoek zijn naar een levendige levensstijl aan de kust.

Op de eerste verdieping van het pand vindt u een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer en een ruime slaapkamer met een eigen badkamer. Stap het uitgestrekte terras op, waar u zich kunt koesteren in de mediterrane zon en kunt genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht.

Als u naar boven gaat, vindt u een prachtige grote slaapkamer, compleet met inbouwkasten en een eigen badkamer. Er wacht nog een goed ingerichte slaapkamer met een aparte badkamer. Het terras op de bovenverdieping biedt een idyllische omgeving om van de zon te genieten en tot rust te komen in alle privacy.

Dit duplex penthouse is in onberispelijke staat onderhouden en heeft ook het gemak van een garage en bergruimte, zodat er voldoende ruimte is voor uw bezittingen.

Mis deze zeldzame kans niet om een werkelijk opmerkelijke woning te verwerven in een van de meest gewilde locaties van Benalmádena. Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ervaar het toppunt van wonen aan de kust.

Gegevens

Prijs : 0
Woning Type : Appartement penthouse
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmádena
Gebied : Benalmadena Costa
Badkamers : 3
Slaapkamers : 3
Oppervlakte : 127 m²
Parkeerplaats : 1
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren