Te Koop
339.000

Rijtjeshuis in Benalmadena Costa

Fantastisch halfvrijstaand huis, in een van de beste woonwijken van Benalmadena Costa, gelegen in een privé urbanisatie, met een grote garage voor 3 voertuigen, waarvan 2 overdekt.

Het huis is bereikbaar via een trap en op de entreeniveau heeft u een grote gezellige en lichte woonkamer met toegang tot een groot terras met barbecue, een zeer lichte en ingerichte aparte keuken en een badkamer (compleet met douche), .

De eerste verdieping heeft een lichte ruime ouderslaapkamer met vrij uitzicht, een complete badkamer en een tweede slaapkamer met ingebouwde kledingkast en toegang tot een beglaasd terras.

Op de 2e verdieping op de zolderruimte is een open terras met uitzicht op zee waar ook een derde lichte kamer is gebouwd.

Het heeft een gemeenschappelijk zwembad, barbecueplaats voor feesten, verjaardagen enz…, gemeenschappelijke tuinen. Dicht bij ziekenhuizen, winkelcentra, dicht bij zee, supermarkten, apotheken, enz.

Gegevens

Prijs : 339.000
Woning Type : Halfvrijstaande woning
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmádena
Gebied : Benalmadena Costa
Badkamers : 2
Slaapkamers : 3
Oppervlakte : 250 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren