Te Koop
375.000

Stadswoning in Torreblanca

Prachtig hoekhuis met 2 slaapkamers in Torreblanca!
Maak kennis met het ultieme fort van huiselijke rust! Kijk uw ogen uit naar dit prachtige hoekhuis dat niet alleen beschikt over maar liefst 130 m2 privétuin, maar ook over niet één, maar TWEE dakterrassen met adembenemend uitzicht op de majestueuze bergen van Mijas. Kunt u de engelen horen zingen?
Dit juweeltje is genesteld in een gezellig omheind complex van slechts 8 gelukkige zielen in Torreblanca, Fuengirola, en ligt op slechts 7 minuten slenteren van de zandstranden, de betoverende promenade en een overvloed aan diensten die aan al uw wensen voldoen – denk aan bars, restaurants, winkels en nog veel meer! Oh, hadden we al gezegd dat de luchthaven van Malaga op 20 minuten rijden ligt? Iemand een paradijs voor jetsetters?
Bereid u voor om van uw voeten geveegd te worden als we het wonder met meerdere verdiepingen van dit herenhuis onthullen. Met niet één, niet twee, maar VIER verdiepingen pure architecturale grandeur begint de reis in de afgrond van een kolossale privégarage van 55 m2. Een grote bergruimte en een badkamer met douche vergezellen dit koninkrijk van paardenkracht. Voel de kracht als u de trap oploopt naar de eerste verdieping – de hoofdingang van het complex wacht op u!
Aanschouw de wonderen die zich voor uw ogen ontvouwen! Een patio aan de voorkant, versierd met de fijnste straatstenen die de mensheid kent, nodigt u uit om verder te verkennen. Maar wacht, er is meer! Laat uw zintuigen prikkelen door de prachtige privétuin, een heiligdom van flora waar prachtige bloemen in harmonie wuiven, beschut door torenhoge bomen die uw privacy waarborgen. Ah, sereniteit op zijn best! Als u binnenkomt, staat links een volledig uitgeruste, onafhankelijke keuken te popelen om uw culinaire genie de vrije loop te laten. Recht vooruit ligt de woonkamer, die baadt in overvloedig natuurlijk licht dankzij de grote glazen schuifdeuren. Stap erdoorheen, en voila! Het op het westen gerichte terras wacht op u, samen met de prachtige tuin die de hele dag in de warme omarming van de zon ligt. De droom van een zonaanbidder komt uit!
Duik verder in het rijk der dromen als u naar de tweede verdieping gaat. Twee ruime tweepersoonsslaapkamers, versierd met royale inbouwkasten, wachten op uw sluimering. En vrees niet, vermoeide reiziger, want een badkamer met bad biedt respijt voor uw vermoeide ziel. Maar het avontuur houdt hier niet op! Stijg nogmaals op naar de derde verdieping, waar niet één, maar TWEE dakterrassen hun magie ontrafelen. Men kijkt naar de oostelijke horizon, met een verleidelijk uitzicht op het zwembad. Het andere, een op het westen gericht spektakel, nodigt u uit om te genieten van de schoonheid van de bergen en de oplichtende gloed van Mijas Stad bij nacht. Het is alsof u op de eerste rij zit in een hemels theater!
Maar wacht, er is nog meer om u over te verbazen! Elektrische jaloezieën sieren de slaapkamers en de woonkamer, zodat u naar believen zonlicht kunt afdwingen. Bewonder de goddelijke marmeren vloeren die zich overal uitstrekken en uw voeten plagen met pure weelde. Geniet het hele jaar door van de perfecte temperatuur dankzij de almachtige warme en koude airconditioning. Zie hoe de tuin moeiteloos bloeit dankzij het automatische besproeiingssysteem. Wees gerust, wetende dat een alarmsysteem de wacht houdt en uw heiligdom beschermt. En laten we de wonderen van optische vezel niet vergeten, want het digitale rijk zal buigen voor al uw bevelen!
Maar de wonderen houden niet op binnen de grenzen van uw kasteel. Het complex zelf beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, waar buren samenkomen om te genieten van waterpret. En mocht u het rijk daarbuiten willen verkennen, dan hoeft u niet bang te zijn, want er is een bushalte die elke 15 minuten gratis vervoer naar het bruisende centrum van de stad biedt. Dit fantastische huis heeft ook de toeristische vergunning, waardoor het een perfect vakantiehuis en verhuurinvestering is, maar ook een rustige, veilige en ontspannen permanente woning. Bel ons nu om een bezichtiging te boeken voordat het te laat is!

Gegevens

Prijs : 375.000
Woning Type : Halfvrijstaande woning
Status : Onder offer
Plaats : Fuengirola
Gebied : Torreblanca
Badkamers : 2
Slaapkamers : 2
Oppervlakte : 130 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren