Vanaf3.348per week

Villa in Benalmadena

Villa met 7 slaapkamers in Capellanía met spectaculair panoramisch uitzicht op zee

Gebouwd op de zijkant van een berg op het zuiden en zuidoosten, op 3 verdiepingen met 7 slaapkamers, 7 badkamers, 2 keukens en 3 woonkamers. Het pand is in zeer goede staat, met kwaliteitsmaterialen, terrassen op elke verdieping, wat veel ruimte biedt om te genieten van de prachtige zonnige dagen aan de Andalusische kust.

We betreden de villa via een houten poort of via de automatische poort die toegang geeft tot de oprit die naar een groot terrein leidt waar tot 6 auto’s geparkeerd kunnen worden. Naast de ingang vinden we een kleurrijke veranda met bloemen en een fontein in keramiek en Andalusische stijl die naar de hoofdingang van de villa leiden. Vanaf de verdeler hebben we aan de ene kant toegang tot de ruime en lichte volledig uitgeruste keuken, met eetkamer en toegang tot de parkeerplaats. Aan de andere kant een grote woonkamer met open haard en toegang tot het zonnige terras met uitzicht op het zwembad en de prachtige Middellandse Zee. Aan de andere kant een gang met toilet en toegang tot de prachtige slaapkamer met kleedkamer, badkamer en suite en toegang tot het terras.

Vanaf de verdeler komt u via een trap op de begane grond, die als zelfstandig appartement kan worden beheerd, omdat het een eigen deur heeft aan het einde van de trap en een eigen toegang naar buiten. Het bestaat uit 2 slaapkamers, 3 badkamers, keuken, woonkamer en een ruime en lichte eetkamer. Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot een grote buitenveranda met een zithoek, barbecue en uitzicht op zee. Enkele treden leiden ons naar beneden naar de tuin en het zwembad, die, omdat ze op een heuvel liggen, een aangenaam gebied met veel privacy bieden. Vanuit de tuin hebben we ook toegang tot een kamer met een badkamer, waarin een pre-installatie is voor waterinlaten en afzuigkappen om een kleine keuken in te richten. Ideaal voor een klein zelfstandig appartement voor personeel of gasten, aangezien het directe toegang heeft tot de parkeerplaats.

We komen op de bovenste verdieping via de interne trap die de 3 verdiepingen met elkaar verbindt, een prachtig en kleurrijk glas-in-loodraam verlicht het bovenste gedeelte van de trap. Deze verdieping bestaat uit 3 kamers. 1 grote slaapkamer met kleedkamer, badkamer en suite en toegang tot het terras. Nog eens 2 slaapkamers en 2 badkamers, beide met toegang tot het terras vanwaar u kunt genieten van een ongelooflijk panoramisch uitzicht op zee.

Alle kamers zijn ruim, van buiten, met marmeren vloeren, kasten, dubbele beglazing, veiligheidsgrillen en airconditioning met onafhankelijke regeling.

De villa ligt in een rustige omgeving, op 5 minuten van het pittoreske stadje Benalmádena, 5 minuten van het strand en dicht bij de toegang tot de snelweg AP-7 voor een snelle verbinding met de internationale luchthaven van Malaga.

AGB

Gegevens

Prijs : Vanaf3.348per week
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmadena
Gebied : Benalmadena
Badkamers : 7
Slaapkamers : 7
Oppervlakte : 357 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren