Te Koop
1.600.000

Villa in Benalmadena Costa

Het gebied wordt gekenmerkt door zijn rust en goede uitzichten over de zee en de baai van Fuengirola.

De afstanden tot de bevolkingscentra en de belangrijkste trekpleisters van de kust zijn klein en dat draagt ertoe bij dat de plaats waar deze prachtige Finca zich bevindt als bevoorrecht kan worden aangemerkt. Het perceel is 5.447 m2 groot, waarvan de totale bebouwde oppervlakte 355 m2 bedraagt en de totale oppervlakte voor veranda’s, terrassen enz. ongeveer 365 m2. De “Lodge” bij het Zwembad, de Barbecue Patio, de Porch, de hoeken van de Molen en de Klif, de Binnenplaats, de Hoek van de Fontein, maken het mogelijk afzonderlijke omgevingen te creëren. Het architectonische aspect van het hele pand is dat van een kleine Cortijo Andaluz en onderscheidt het van alle andere gebouwen in de omgeving en plaatst het als een van de meest individuele huizen aan de kust, waardoor de originaliteit en uniciteit wordt benadrukt.

Verdeeld over 3 niveaus heeft het huis zijn ingang via het middelste niveau, via een houten poort. Dan zien we een aantrekkelijke patio en de veranda. Houten stokken en twee gietijzeren zuilen (18e en 19e eeuw) beschermen de hoofddeur die uit het begin van de 20e eeuw stamt, met Sevilliaans ontwerp, van edel hout, met twee vleugels en luiken. De Vestibule wordt omgeven door een houten en smeedijzeren hek dat uitzicht biedt op de Tuin. Aan de rechterkant heeft u toegang tot een grote keuken-eetkamer met een glazen balkon met uitzicht op de tuin en de zee; aan de linkerkant leidt een trap naar het lagere niveau waar zich de woonkamer bevindt met een bibliotheek in Entreplanta, helemaal van hout, een Bar-Oficio en een gang die leidt naar de ouderslaapkamer, de badkamer en een aangrenzende kamer die in verbinding staat met de kelder. De bovenverdieping is toegankelijk via een trap vanuit de Lobby. Op dit niveau vinden we 1 badkamer en 2 slaapkamers, een met het balkon van de toren en de andere met een buitenraam in hout met smeedijzeren hekwerk.
Het hoofdgebouw heeft 2 bijgebouwen. Een ervan is een dienstwoning en waterdepot in de moestuin, die functioneert als dienst- of gastenappartement, met kitchenette, badkamer en wasruimte. Er is ook een overdekte ruimte voor de droogruimte en de machinekamer van het zwembad. Deze bijlage heeft zijn toegang via de barbecue-patio die het scheidt van het hoofdgebouw. Het andere bijgebouw, heeft 2 verdiepingen. Op de bovenverdieping bevindt zich de garage, voor twee voertuigen; deze heeft twee automatische deuren, toegang tot de entree patio en de warmwatertank (installatie van zonnepanelen) met ontkalker. Op de begane grond is er een veranda met bogen, een toilet, opslagruimte voor tuinmeubelen en een kleine gereedschapsruimte.
De huidige stedelijke kwalificatie van de grond zou de bouw van in totaal maximaal 1600m2 vrijstaande villa’s met een minimale perceelgrootte van 1000m2 toestaan. Indien het terrein op rationele wijze wordt ontwikkeld, bestaat de mogelijkheid om drie nieuwe huizen te bouwen met dezelfde kenmerken als het bestaande. Het idee van “Charming Hotel” zou ook kunnen worden ontwikkeld, waarbij verspreid over het perceel bungalows worden gebouwd, met behoud van het huidige Casa-Cortijo als hoofdgebouw. Het zou kunnen worden ontwikkeld als een “gezondheidskliniek” of als een geriatrisch centrum. Het wordt volledig gemeubileerd en uitgerust verkocht, klaar om in te trekken!!!

Gegevens

Prijs : 1.600.000
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmádena
Gebied : Benalmadena Costa
Badkamers : 3
Slaapkamers : 5
Oppervlakte : 720 m²
Parkeerplaats : 1
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren