Te Koop
1.600.000

Villa in La Capellania

Villa Mariposa, de perfecte mix tussen Scandinavische en Andalusische stijl. Het is een van de mooiste en meest praktische huizen in La Capellanía, met het hoofdgebouw op één niveau en met adembenemend uitzicht op zee vanaf bijna elke plek op het perceel en in het huis.
Deze villa is onlangs gerenoveerd in de hoogste kwaliteiten met vloerverwarming, Italiaanse marmeren vloeren, design keuken- en badkamermeubels. Grote open ruimtes op het terras liggen op gelijke hoogte met het huis.
Het hoofdgebouw heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote keuken met uitzicht op het terras aan de voorkant, alles op één niveau en verbonden met het zwembadgedeelte. Onder het terras bevindt zich een aangrenzende slaapkamer van ongeveer 25m2 met een eigen klein chill out terras en een eigen badkamer.

Het perceel is groot genoeg om het huis uit te breiden of zelfs een tweede verdieping te bouwen, dus de mogelijkheden zijn nog niet allemaal gedekt ;)

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor bezichtigingen of meer informatie!

La Capellanía hoort bij Benalmádena, de ideale plek om rustig te wonen en toch overal dichtbij te zijn. Het ligt op een paar km van Fuengirola, een kleine kustplaats met niet minder dan 7 km prachtige zandstranden, winkelcentra, een waterpark en nog veel meer.

Gegevens

Prijs : 1.600.000
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmádena
Gebied : La Capellania
Badkamers : 3
Slaapkamers : 4
Oppervlakte : 172 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren