Te Koop
2.190.000

Villa in La Capellania

Grote privacy. Onafhankelijke verbazingwekkende Zuid-oriëntatie. Panoramisch uitzicht op Benalmadena en Fuenguirola. Gunstige ligging met: – Slechts 5 minuten van de A7 snelweg – Slechts 5 minuten naar Benalmadena Old Town. – Slechts 5 minuten naar het strand en de kustzone van Benalmadena. -Slechts 20/30 minuten naar Fuengirola en Marbella. Strand met meerdere geweldige restaurants en beachclubs direct aan de kust. Actuele projecten in uitvoering. De ontwikkeling, bouwt momenteel 2 fantastische moderne villa’s in Capellania-Benalmadena. Twee adembenemende villa’s in aanbouw, die al in januari 2023 worden opgeleverd. Villa A : Deze villa heeft de volgende beschrijving:

Perceel van 1000m2 – Bebouwd onder 527,02m2 – Verdeeld in 4 delen als volgt: 1. Kelder: met x m2, waar de eigenaar een prachtige ruimte kan maken, verdeeld in 3 of 5 activiteiten volgens ons idee (Gym, Spa, Gaming zone, Cinema Hall, ook een kantoor voor het geval u thuis wilt werken). In de gehele villa is vloerverwarming geïnstalleerd. Begane grond: bestaat uit een prachtig uitzicht met interne villa met zwembad en uitzicht op zee, er is geweldig groen van de villa zelf, met een chill zone om te ontspannen, ingerichte keuken, ruime woonkamer en eetkamer. Er is een grote kamer met ensuite badkamers, Eerste verdieping: omvat grote slaapkamer met grote badkamer en extra 2 slaapkamers met ensuite badkamers allen met klein terras met uitzicht. Overdekte verdieping: er zal een zonnesysteem worden geïnstalleerd voor de gehele villa, dat zal worden gebruikt voor het water en ook het licht, er zal ook een klein terras zijn op het dak.

Gegevens

Prijs : 2.190.000
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmádena
Gebied : La Capellania
Badkamers : 4
Slaapkamers : 4
Oppervlakte : 527 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren