Te Koop
3.295.000

Villa in La Capellania

Welkom bij dit architectonische meesterwerk. Gelegen op een verhoogd perceel in de heuvels van de urbanisatie La Capellania heeft deze villa enkele van de meest spectaculaire ononderbroken uitzichten op de kustlijn. De villa is verdeeld over 3 verdiepingen en heeft in totaal 7 slaapkamers en 6 badkamers. De villa werd voor het eerst gebouwd in 2007 en heeft onlangs in 2020 een totale luxe renovatie ondergaan. Met alleen de beste bouwmaterialen, meubels en inrichting voldoet deze woning aan de hoogste eisen. Met een bewoonbare oppervlakte van 450m2. De villa staat op een groot perceel van 2.137m2. Een deel van het terrein wordt gedomineerd door de meest spectaculaire rotswand die in het land is uitgehouwen en een echt uniek en groots kenmerk aan de tuinen toevoegt, naast prachtig onderhouden gazons en verschillende loungeplekken om van te genieten, biedt het terrein ook een indrukwekkend overloopzwembad met enkele van de best denkbare uitzichten op zee.
Het stijlvolle en eigentijdse ontwerp van deze villa wordt versterkt door een enorme hoeveelheid natuurlijk licht dat de hele dag doorvalt, waardoor dit pand een heerlijk gevoel van rust geeft en een spectaculair uitzicht biedt vanuit elk gezichtspunt. De tuin is ruim en dusdanig aangelegd dat er voldoende ruimte is voor vermaak en een zeer hoge mate van privacy.
Gelegen op slechts een korte wandeling naar uw lokale faciliteiten en voorzieningen, waaronder bars, restaurants, winkels en het pittoreske witte dorp Benalmadena met geweldige toegangswegen is dit pand een geweldige vondst. Een must see.

Gegevens

Prijs : 3.295.000
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmádena
Gebied : La Capellania
Badkamers : 6
Slaapkamers : 7
Oppervlakte : 450 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren