Te Koop
1.145.000

Villa in Torreblanca

Welkom bij wat wij beschouwen als het meest interessante, vrijstaande huis op de markt op dit moment in Fuengirola. Dit volledig gerenoveerde huis ligt in de zeer populaire woonwijk Torreblanca. Hier bieden we een huis dat volledig gerenoveerd is met een hoge Scandinavische standaard en dat geschikt is voor iedereen die een minimalistisch, stijlvol en modern huis wil. Vergeet oude, vermoeide kleuren en kleine ramen, veel natuurlijk licht en gemakkelijk om uw eigen ontwerp te maken. Het huis heeft ongeveer 200 comfortabele vierkante meter, verdeeld over 4 slaapkamers en 3 badkamers. Daarbij hebben we ook een grote, weelderige tuin met verwarmd zwembad en een prachtig uitzicht op de buurt en de zee. De buitenkant van het huis is ook gerenoveerd en heeft nu een moderne gevel, nieuwe ramen, mooi steenwerk en een heerlijk terras dat om het hele huis heen ligt. Perfect voor de zonaanbidder. Torreblanca is een rustig gebied met weinig verkeer en hoewel het mogelijk is om het zonder auto te doen, is er een garage voor één auto en een carport waar we 1-2 auto’s kunnen parkeren.

Dit is een unieke woning die we u graag laten zien wanneer het u uitkomt. Wilt u kunnen genieten van een familiebarbecue in de avondzon bij het zwembad? Waarom niet uw eigen sauna, in combinatie met het zwembad in de winter? Een effectieve manier om de bloedsomloop te verbeteren en het spierherstel na de training te bevorderen. De mogelijkheden zijn legio. Kom zelf kijken!
Neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Gegevens

Prijs : 1.145.000
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Fuengirola
Gebied : Torreblanca
Badkamers : 3
Slaapkamers : 4
Oppervlakte : 206 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren