Te Koop
2.590.000

Villa in Torremuelle

Uw prachtige villa naast het strand in Torremuelle!
Deze uitzonderlijke villa gebouwd volgens de hoogste normen en gelegen naast het strand is een eigentijdse woning waar modern design wordt aangevuld met de nieuwste technologie. U wordt begroet door een grote open woonkamer met schuiframen van vloer tot plafond die natuurlijk licht binnenlaten, met uitzicht op de elegante en uitnodigende buitenruimtes. Dit prachtige huis van 620 m2 gebouwd, is gelegen op een perceel van 1700m2.
De villa bestaat uit 2 verdiepingen die verdeeld zijn over 5 grote slaapkamers en 6 badkamers en een derde verdieping met nog een badkamer en een grote parkeerplaats alsmede een afgesloten garage.
Toegang met uw voertuig via de derde verdieping vinden we de ingang tot de gesloten garage, daar doorheen vinden we het parkeerterras voor 8 voertuigen en met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee op de eerste lijn. Op de tweede verdieping hebben we toegang tot de hal, 3 zeer ruime slaapkamers met elk hun badkamer en-suite, een open keuken naar de woonkamer, verbonden met de omliggende eetkamer, die moeiteloos leidt naar de gezellige buitenruimte, waar we de barbecue hebben en een zwembad met uitzicht op 50 meter van de zee. Op de 1e verdieping (begane grond) bevinden zich nog twee slaapkamers, met een ononderbroken lijn van verenigende details en voortreffelijke afwerkingen en met eigen en-suite badkamers. Deze villa heeft ook, naast de brede trap door de 3 verdiepingen, een lift die elke verdieping bereikt. De woning is voorzien van airconditioning door LG Aerothermia
Deze prachtige villa is een perfect familiehuis, want het ligt dicht bij alle voorzieningen, vooraanstaande internationale scholen en fantastische restaurants.
Door de perfecte ligging ligt het op 5 minuten van zowel Benalmádena als Fuengirola en slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Malaga.

Gegevens

Prijs : 2.590.000
Woning Type : Vrijstaand huis
Status : Beschikbaar
Plaats : Benalmádena
Gebied : Torremuelle
Badkamers : 7
Slaapkamers : 5
Oppervlakte : 620 m²
Parkeerplaats : 1
Zwembad : No
Gerard Mulder
Ik ga akkoord met het bewaren van mijn naam, e-mail en telefoonnummer door Multihome Spain.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren