Woning verhuur

Uw woning voor lange termijn of korte termijn verhuren

Overweegt u uw woning voor lange termijn te verhuren?

Als u de eigenaar bent van een tweede huis aan de Costa de Sol, kunt u profiteren om de investering beter voor u te laten werken door deze te verhuren aan betrouwbare huurders die goed voor hun geld zijn. Uw woning voor lange termijn verhuren is een uitstekende optie als u een vast maandelijks inkomen wilt garanderen, zonder het gedoe van korte termijn vakantieverhuur. Daarvoor is het belangrijk om samen te werken met een professioneel bureau waarop u kunt vertrouwen dat uw eigendom goed wordt verzorgd en alle contractuele afspraken met huurders duidelijk en transparant zijn. Multihome Spanje is dat bureau voor u!

Verhuur uw woning op korte termijn

Als u een woning in Benalmádena heeft die u niet het hele jaar door gebruikt, kan het verhuren van uw woning als vakantieverhuur een gemakkelijke manier zijn om een extra inkomen te genereren om zo de exploitatiekosten en het onderhoud te dekken. Of u nu een grote villa aan het strand bezit of een appartement in Benalmádena Arroya de la miel, onze lokale kennis en expertise op het gebied van vakantieverhuur zorgt ervoor dat we het beste financiële rendement voor u behalen, zonder al het gedoe.

Onze uitgebreide marketingkanalen die gericht zijn op potentiële klanten in zowel binnen- als buitenland, zorgen ervoor dat we een maximale bezetting kunnen genereren wanneer uw woning beschikbaar is, terwijl we u altijd voorrang geven op de data die u van plan bent te bezoeken.

Wij bieden een compleet scala aan vastgoedbeheerdiensten voor eigenaren van onroerend goed, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over tijdrovende activiteiten zoals het afhandelen van vragen van klanten, het organiseren van schoonmakers, de was doen, in- en uitchecken. U kunt er zeker van zijn dat de woning na elke verhuur wordt gecontroleerd en in optimale staat wordt gehouden.

Bemiddelingskosten bedragen 20% van het huurbedrag. Hiervoor bieden wij u de volgende diensten:

Tevens verzorgen wij de schoonmaak voor u. Hiervoor berekenen we €125,- per keer.

Wij vragen van de gast een borg van €200, waarop eventuele door hem veroorzaakte schade wordt verrekend.

Optioneel bieden wij ook de Meet & Greet mogelijkheid voor €50 per keer. Sleuteloverdracht gebeurt persoonlijk, waarbij contact wordt gehouden met de gast. Wij verzorgen de communicatie met gasten en zorgen voor een warm welkom en vertrek bij het in- en uitchecken, geven uitleg over de woning en apparaten en doen aanbevelingen voor activiteiten die in de omgeving gedaan kunnen worden.

We raden u aan de verhuurservice te combineren met onze Key Sure Service om ervoor te zorgen dat de woning in de tussentijd in perfecte staat verkeert.

We controleren dan of de schoonmaak perfect is gedaan en doen een inventarischeck. Wij controleren uw woning na elke boeking om er zeker van te zijn dat de gasten na hun vertrek alles in perfecte staat hebben achtergelaten, zodat wij de volgende gasten kunnen verwelkomen.

Aanvullend op deze services bieden wij ook airport service aan. Een shuttle service van en naar het vliegveld Malaga (ideaal slechts ca 20 minuten van Benalmadena).

Met alle bovengenoemde services weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. De stress van het bezitten en verhuren van uw eigendom wordt volledig overgenomen door MultiHome Spain, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw rendement op uw investering.

Gratis zoekopdracht!

Op zoek naar een huis in Benalmádena of omgeving? Wij doen gratis een zoektocht voor u naar uw ideale (tweede) woning! Vul het formulier in en wij komen met geschikte huizen bij u terug binnen twee werkdagen.

Voorkeuren